Sidste nytSæby ScenenArrangementerNY SÆSON 2013/2014TeaterBestyrelsenUdlejningBilledgalleriBlog
Tidligere arrangementer
Tidligere arrangementer
 Sæby scenens ældste børnehold opfører skuespillet ”Lille Virgil”, lavet over en af Ole Lund Kirkegårds populære og elskede børnebøger.

  

I den kommende tid får Skovlyst besøg af fornemt selskab. Lille Virgil og alle hans venner fra Kalleby flytter ind i Sæbys kulturhus i skoven. Det er Sæby scenens ældste børnehold, der opfører skuespil ”Lille Virgil”, lavet over en af Ole Lund Kirkegårds populære og elskede børnebøger. 

Børnene har øvet hele vinteren igennem, og er blevet virkelig gode. Der er blevet malet kulisser, fundet kostumer og rekvisitter. Så der er gjort klar til en rigtig god og morsom oplevelse.

I et hønsehus i den lille by, Kalleby, bor Lille Virgil sammen med en enbenet hane, som vækker ham hver morgen. Han er ven med Oskar og Carl Emil, og sammen med dem oplever Lille Virgil mange eventyr. Et af eventyrene handler om en ene-og-alene stork. Et andet om Carl Emils fødselsdagsfest, der ikke helt går som Carl Emils mor havde regnet med, men så absolut efter Virgil og vennernes hoved. De 3 tager også på jagt efter en skjult skat. Men ikke nok med det - Lille Virgil og hans venner møder tilmed en drage med syv ben og 2 hoveder. Det bliver helt sikkert ikke kedeligt. 

Stykket opføres lørdag d. 15. og søndag d. 16 marts., begge dage klokken 14.00. Biletter købes ved indgangen. Så mød bare op, ingen forudbestilling. Alle er velkomne. Også selvom man ikke er i familie eller kender de unge mennesker. 

Børn 40 kr., Voksne 60 kr. Der tages ikke mod dankort.
I pausen kan der købes lidt hjemmebag, en kop kaffe/the og saftevand.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
 
 
 
God kunst på Skovlyst.
 
Hele Juli måned 2012 vil der være kunstudstilling på Skovlyst, Kildevej 51 i Sæby, med fernisering den 1. juli kl.13. Seks udstillere, alle fra Sæby eller nærmeste omegn, viser deres værker.
Anne Marie Lund maler mest i en blandet figurativt og abstrakt kunstform. Mikser gerne mange forskellige materialer og er vild med fede strukturer. Hun bruger f. eks. knuste strandskaller og sand, men maler også med akryl.
Niels Hansen maler for det meste abstrakt, men indimellem også figurativt. Han viser stærke udtryk i sine billeder ved hjælp af farverne som er henholdsvis olie og akryl.
Kirsten Pedersen arbejder med akvarel, akryl og oliemaleri, eksperimenterende kunst, med varierende stil, indenfor forskellige genre.
Vidar Mørch maler næsten udelukkende med olie. Han maler naturalistisk og motiverne strækker sig over landskaber, stilleben, croquis og portrætter. Han har på det sidste malet mange portrætter og croquis, da mennesket for ham er det mest spændende landskab.
Margit Knudsen udstiller skulpturer i naturalistisk stil. De er alle modelleret i ler og fremstår i patineret gips. Hun arbejder desuden med grafik og akvarel, mest i figurativt form.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 

Bibbi & Snif
Fredag den 1. juni gæster countryduoen Bibbi & Snif, kendt fra TALENT 2010, igen Skovlyst, Kildevej 51, 9300 Sæby. Denne varme datter og far countryduo gav - sidst de var her - med spilleglæde, indlevelse og fantastisk humør tilhørerne en dejlig oplevelse. Det er derfor med stor glæde, at vi igen kan byde publikum på en unik oplevelse.

Billetpris: Kr. 250,- incl. spisning (Buffet) kl. 18.00 - Skovlyst åbnes kl. 17.30

Billetter kan kun købes hos CLICK, Vestergade 20, 9300 Sæby.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
 
Irsk folkemusik på Skovlyst
 
 


Fredag den 18. november gæster The Irish Waterfalls Sæby Scenen
Gruppen er nordjysk og brænder for irsk folkemusik. Repertoiret er traditionel irsk folkemusik, både de velkendte, men også de lidt mindre spillede, samt lidt amerikansk folkemusik iblandet. Gruppen, der har navn efter en irsk by, Waterfalls, er kendt for at skabe en fantastisk stemning, der kan få folk på dansegulvet. Mon ikke også det sker på Skovlyst!
For at skabe en irsk stemning vil arrangementet starte med spisning, nemlig irsk stuvning.
Entre med spisning kr. 175,- kl. 18.30
Entre uden spisning kr. 125,- kl. 20.00

Billetter kan kun købes hos CLICK, Vestergade 20, 9300 Sæby

Sidste nytSæby ScenenArrangementerNY SÆSON 2013/2014TeaterBestyrelsenUdlejningBilledgalleriBlog